Flitiga Fruars Städservice

God morgon på er alla mina läsare som kommer in och läser på bloggen den här dagen också. Vad trevligt att ni vill läsa om det som jag har att säga! Nu ska jag berätta för er om ett riktigt bra beslut min chef tog. Som ni garanterat vet om ni jobbar på kontor så är ju inte städningen det som är högprioriterat alla gånger. Det är så många andra arbetsuppgifter som alltid går före, så var det även här på vårt kontor så en dag bestämde chefen att anlita ett företag som hjälper till inom kontorsstädning i Mölndal

 

Vi har numera ett snyggt, dammfritt och välstädat kontor här i Mölndal. Det är en städfirma som heter Flitiga Fruars Städservice som ser till att kontoret alltid är välstädat och inbjudande. Det är väl investerade pengar och faktiskt inte särskilt dyrt enligt min chef. Det har blivit helt annorlunda att vara på jobbet nu, det här med att ha en sådan trevlig arbetsmiljö mår alla väl av, det gäller alltifrån besökare till vi som sitter här på kontoret dag efter dag. Nu kan vi lättare hålla fokus på våra arbetsuppgifter och slippa störa oss på att här är stökigt och smutsigt. Det känns som om vi som jobbar här har blivit mer effektiva. Nu funderar jag på att ta hjälp med hemstädningen av Flitiga Fruars Städservice eftersom det här städföretaget inte bara utför kontorsstädning i Mölndal utan också hemstädning. Som privatperson får jag ju använda mig av ROT-avdraget, så det skulle faktiskt inte kosta mig särskilt mycket. Om ni behöver hjälp med er kontorsstädning i Mölndal eller hjälp med någon annan städtjänst vill jag varmt rekommendera er att anlita Flitiga Fruars Städservice.