En fantastisk barninredningsbutik

God morgon, god morgon och varmt välkomna till min heminredningsblogg. Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det dagen D för jag och min väninna ska snart köra iväg till Lilla butiken. En helt underbar butik som säljer produkter inom barninredning för oss i Sunne, Karlstad och Arvika. Att just barnen har fått en helt egen butik det är inte fy skam. Det är förstås en butik som vi föräldrar, men även mor- och farföräldrar tycker det är lika sköj att besöka som barnen. Jag fick mitt första barn i februari, så det är klart att han är för liten för att förstå sig på det här med inredning, men då har ju i alla fall jag roligt, och även min väninna som ska åka med till Lilla butiken denna dag. Men nu är det ju så här, att de har mycket mer i sortimentet än bara inredning. Kläder finns det här, och oavsett ålder på ditt barn, så kan du hitta fina kläder i Lilla butiken. Lilla butiken är en liten och fin butik med det stora sortimentet! Just nu har de rea på badkläder och min väninna ska köpa det till sina barn som är 10 och 12 år gamla. Nu hoppas jag att ni som letar efter kläder eller barninredning i Sunne, Karlstad eller Arvika ska få upp edra ögon för Lilla butiken ni också. Vill ni veta mer om denna härliga butik så kan ni antingen gå in på deras hemsida eller besöka dem på Facebook, eller göra bådadera. Jag hoppas att ni tyckte om att läsa det här inlägget, och som den nyfikna person jag är vill jag gärna att ni berättar för mig när ni har handlat i denna butik om vad det var ni köpte. Skriv gärna till mig under kommentarerna i detta inlägg.